Maak uw online afspraak

"Gelaat en hals"
Fraxel laser

FRAXEL LASER VOOR PIGMENTSTOORNISSEN – MELASMA – FIJNE RIMPELS - ACNÉLITTEKENS - GROVE PORIËN – HUIDVERJONGING VAN HANDEN EN DECOLLETÉ
 
Fraxel® Laser Treatment | Ultimate Aesthetics
De FRAXEL laser is een revolutionair stukje medische spitstechnologie. De toegepaste techniek is tot stand gekomen door de zoektocht naar de voordelen van een huid verdampende laser, maar zonder de neveneffecten en de lange hersteltijd van de vroegere “laser resurfacing”. De specifieke technologie van deze laser veroorzaakt een stolling van de behandelde huid, dus geen open brandwonden. Dit gestolde huidlaagje gaat langzaam afschilferen in de dagen die volgen op de behandeling. Deze laser kan gebruikt worden voor tal van huidafwijkingen. Vooreerst huidverjonging door vernieuwing van de bovenste huidlaag (“skin resurfacing”). Ook als rimpelbehandeling van fijne rimpels (vooral rond de ogen) geeft FRAXEL uitstekende resultaten. Daarnaast is FRAXEL aangewezen voor alle vormen van pigmentstoornissen en is het de gouden standaard geworden in de behandeling van melasma, het zogenaamde zwangerschapsmasker. Andere uiterst succesvolle indicaties zijn acnélittekens, littekens na wonden of chirurgie en grove poriën. Ook behandeling van striemen is mogelijk. Deze technologie heeft de unieke eigenschap toepasbaar te zijn over het volledige lichaam.
Frakcionált lézerkezelés -Frakcionált lézeres bőrfelújítás ...
FRAXEL behandeling produceert duizenden zeer kleine maar diepe cilindervormige behandelingszones. Door deze “fractionele” (gedeeltelijke) behandeling is de herstelperiode veel korter dan met de oudere technieken. Doordat de huid tijdens een sessie slechts gedeeltelijk (ongeveer 30 %) wordt behandeld zijn er vier tot vijf sessies noodzakelijk om het volledige huidoppervlak te behandelen, met drie of vier weken tussentijd. Voor deze behandeling is geen narcose noodzakelijk maar wordt gebruik gemaakt van een verdovende gel.
 
De patiënt verlaat de kliniek met lichte roodheid en zwelling, die enkele dagen kan duren. De resultaten zijn direct waarneembaar en verbeteren nog gedurende zes maand volgend op de laatste behandeling door de progressieve verbetering van het onderhuidse bindweefsel.

Heeft u bijkomende vragen over plastische of esthetische chirurgie?

Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen.

Maak een online afspraak

T. +32 50 55 89 00      |      info@debaronie.eu

Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer