Maak uw online afspraak

"Gelaat en hals"
Vulmiddelen

VULMIDDELEN ALS RIMPELBEHANDELING EN VOOR HERSTEL VAN VOLUME EN CONTOUR

How Do Injectable Cosmetic Fillers Work? - Grosse Pointe Dermatology Bij veroudering ontstaan rimpels in de huid. Maar daarnaast treedt bij veroudering vaak ook volumeverlies op in het gelaat. Dat volumeverlies is goed zichtbaar rond de ogen, de wangen,  slaapstreek, jukbeenderen enz. Dit verlies aan volume wijzigt de contouren van het gelaat. Voor beide problemen kunnen vulmiddelen, ook wel fillers genoemd, een oplossing bieden.
 
In De Baronie wordt in de meeste gevallen gebruik gemaakt van hyaluronzuur, een lichaamseigen product in de vorm van een gel. Allergie op hyaluronzuur is niet mogelijk. In uitzonderlijke gevallen wordt gebruik gemaakt van hydroxylapatiet, een kunstmatige product dat op een veilige manier kan gebruikt worden voor volume herstel en er om bekend staat de collageen productie te stimuleren. Beide producten hebben slechts een tijdelijk effect van ongeveer 1 jaar.

FILLERS VOOR RIMPELBEHANDELING

De fijne rimpeltjes rondom uw mond, op de wangen, op de frons, het voorhoofd en zo voort kunnen op een zeer veilige manier behandeld worden door het rimpeltje werkelijk te gaan opvullen met het geschikte vulmiddel. Het betreft een behandeling van ongeveer 15 minuten. Het resultaat blijft tot 1 jaar duren.

FILLERS VOOR CORRECTIE VAN TRAANGOOTJE EN ONDEROOGLEDEN

Says the Derm Q n A - Dermal Fillers for Undereye / Tear trough ...Vaak zijn de eerste tekenen van veroudering zichtbaar rond de ogen. Het gaat dan vooral om het ontstaan van walletjes, vaak in combinatie met een volumevermindering van de rand van de oogkas. Als er niet te veel vochtophoping is rond uw ogen en er geen overmatig huidoverschot is, kan een vulmiddel een oplossing zijn. Anders zal een chirurgische onderooglidcorrectie noodzakelijk zijn. Het hyaluronzuur wordt ingebracht met speciale stompe canules zodat het risico op blauwe plekken kleiner wordt, maar ze zijn niet uit te sluiten. Het resultaat gaat tot 1 jaar mee. 

FILLERS VOOR VOLUME EN CONTOUR HERSTEL : LIQUID FACE LIFT

Dermal Fillers Indianapolis & Carmel, Indiana | The Gillian InstituteMet het ouder worden treedt er verlies op van vet, bot en bindweefsel in het gezicht. U verliest hierdoor volume in het gelaat. Dit is goed zichtbaar ter hoogte van de wangen, de slaapstreek en de jukbeenderen. Ook opvullen van de neus-lippen plooi, mondhoekplooi en kaaklijn zijn zeer goede indicaties die kunnen resulteren in een verjonging van het gelaat. Met het vullen van het gelaat verschijnt er opnieuw jeugdigheid in het gezicht en wordt gesproken van een “liquid face lift”.

FILLERS VOOR LIPVERGROTING

Acido Hialuronico AlicanteVolle lippen geven het gelaat een aantrekkelijke uitstraling. Vandaar dat sinds mensenheugenis de vrouwen hun lippen accentueren door ze te kleuren. Lippen opvullen kan een heel natuurlijk en subtiel resultaat opleveren. Smalle lippen kunnen aangeboren zijn, een familiaal trekje. Maar met stijgende leeftijd worden de lippen ook dunner en smaller. Ook een asymmetrie van de mond en lippen kan verholpen worden. Voor een lipvergroting wordt altijd een speciale vorm van hyaluronzuur gebruikt. De behandeling duurt ongeveer 10 minuutjes en levert een resultaat op dat tot 1 jaar kan blijven duren.

FILLERS VOOR NEUSCORRECTIE : LIQUID NOSE JOB

Nose Fillers All You Need To Know - drwongks.comKleine maar ook grotere onvolmaaktheden van een neus kunnen soms op spectaculaire wijze verholpen worden met een vulmiddel. Hoewel een blijvend resultaat enkel kan bereikt worden met een chirurgische correctie, geven sommige patiënten er toch de voorkeur aan zich te laten behandelen met een vulmiddel, zeker als het om een kleine correctie gaat. Het kan gaan om een knobbeltje of deukje van de neus. Ook de projectie van de neuspunt kan gecorrigeerd worden. Het grote voordeel is uiteraard dat er geen operatie nodig is, waardoor uw sociale of professionele leven niet moet stilgelegd worden. De behandeling duurt slechts een 10 minuutjes en het resultaat gaat tot 1 jaar mee. Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar.

KINCORRECTIE MET FILLERS

How chin filler can change the shape of my face and jawDe projectie en vorm van de kin is belangrijk voor onze gezichtscontour en een aantrekkelijk profiel. Onvoldoende kin projectie kan aangeboren zijn, maar ook een gevolg van botresorptie op latere leeftijd. De kin vergroting heeft vaak ook een positief effect op de kaaklijn doordat alles meer in proportie wordt gebracht. Er zijn slechts een zeer beperkt aantal prikjes nodig en geeft een onmiddellijk resultaat dat tot 1 jaar meegaat.

OORLELCORRECTIE MET FILLERS

Earlobe Lift — NuYou by Nicole HabibMet de leeftijd treedt volume verlies van de oorlellen op, waardoor ze minder stevig worden. Dat kan problemen opleveren bij het dragen van oorbellen. Dit kan verholpen worden door een oorlel correctie met een vulmiddel. Door het vullen van de oorlel verdwijnen ook de plooitjes en groefjes, die de oorlel een verouderd uiterlijk geven. De behandeling is omzeggens pijnloos, duurt een paar minuutjes en geeft een onmiddellijk resultaat dat tot 1 jaar meegaat.

Heeft u bijkomende vragen over plastische of esthetische chirurgie?

Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen.

Maak een online afspraak

T. +32 50 55 89 00      |      info@debaronie.eu

Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer