Maak uw online afspraak

"Gelaat en hals"
Kincorrectie

Onvoldoende projectie van de kin veroorzaakt een onevenwichtig profiel. Daardoor lijkt het alsof de neus te groot is of is de hals onvoldoende gedefinieerd doordat de kin overgaat in de hals. Met een kincorrectie kan het profiel beter in balans gebracht worden. Daarom wordt een kincorrectie vaak uitgevoerd in combinatie met een neuscorrectie of halslift.

Kincorrectie met een implantaat

Chin Surgery Des Moines | Chin Implants IowaVeruit de beste methode om de kinprojectie te verbeteren is het inbrengen van een kinimplantaat. Een kinimplantaat is gemaakt van silicone en bestaat in diverse vormen met diverse afmetingen. Tijdens het consult bepaalt de chirurg welk implantaat voor u het meest geschikt is. Het betreft een kleine ingreep onder sedatie waarbij het implantaat wordt ingebracht via een kleine insnede in de kinplooi. Het resulterende litteken lift perfect gecamoufleerd in deze plooi en dus praktisch niet zichtbaar.

Kincorrectie met een vulmiddel

Chin Augmentation – Alanya Aesthetic And Hairtransplant ClinicWie liever niet kiest voor een implantaat kan ook geholpen worden met vulmiddelen. De behandeling bestaat uit een injectie van het vulmiddel rechtstreeks in de kin. De behandeling duurt 10 minuten en verdoving is niet nodig. Het aldus bekomen resultaat gaat ongeveer 1 jaar mee.

Kincorrectie met eigen vet

About | Fat Grafting | Premier DermatologyEen andere oplossing bestaat uit het opvullen van de kin met eigen vet. Daartoe wordt een kleine hoeveelheid vet weggezogen (meeste) rond de navel. Daarna wordt het vet gewassen en ingespoten in de kin. Deze ingreep wordt meestal uitgevoerd onder lokale verdoving, maar op verzoek kan dit ook onder sedatie. Na de behandeling is de kin gezwollen gedurende ongeveer 1 week. Net zoals bij andere zones die behandeld worden met lipofilling moet er rekening mee gehouden worden dat er soms een gedeelte van het vet verdwijnt en er een tweede sessie noodzakelijk kan zijn. Eenmaal het gewenste resultaat bereikt is dat blijvend.

Heeft u bijkomende vragen over plastische of esthetische chirurgie?

Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen.

Maak een online afspraak

T. +32 50 55 89 00      |      info@debaronie.eu

Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer