Maak uw online afspraak

"Gelaat en hals"
Botuline

Botuline toxine is een natuurlijk product dat op een uiterst veilige wijze de werking van de zenuwuiteinden blokkeert. Deze zenuwuiteinden sturen de werking van spieren of klieren. Door het blokkeren van de zenuwuiteinden stopt het functioneren van deze spieren of klieren. Hierdoor kunnen mimische gelaatspiertjes geblokkeerd worden met als gevolg minder rimpels, of kan ook de werking van bijvoorbeeld zweetkliertjes geblokkeerd worden. Het effect van botuline is echter tijdelijk en varieert tussen 3 en 6 maanden bij gebruik voor spiertjes en 9 tot 12 maanden voor klieren. Gebruik van botuline kan aangewezen zijn voor meerdere indicaties.

BOTULINE VOOR GELAATSRIMPELS

Therapies for Different Types of Wrinkles - Hayes Valley Medical ...

In het gelaat bestaan 2 soorten rimpels. Vooreerst zijn er de statische rimpels, dat zijn de rimpels die zichtbaar zijn bij een gelaat in rust. Daarnaast bestaan er ook dynamische of mimische rimpels ; dat zijn de rimpels die zichtbaar worden bij gelaatsuitdrukking zoals bijvoorbeeld fronsen en lachten. De mimische rimpels zijn alleen te behandelen met botuline. De meeste frequent behandelde zones zijn kraaienpootjes, frons en voorhoofd. De behandeling duurt slechts een paar minuutjes en bestaat uit een paar kleine prikjes. Het effect kan tot 6 maanden meegaan, doordat wij in onze praktijk hoge dosissen toedienen.
 

BOTULINE VOOR WENKBRAUWLIFT

Best Botox eyebrow lift injection patterns | Dr Tim Pearce

Een te lage positie van de wenkbrauw veroorzaakt een vermoeide blik. Met de leeftijd (maar ook soms aangeboren) gaat vooral de staart van de wenkbrauw zakken. Wanneer dit nog niet te uitgesproken is, kan middels een botuline injectie het uiteinde van de wenkbrauw gelift worden. In een meer gevorderd stadium kan een chirurgische wenkbrauw lift worden overwogen. Er worden 2 prikjes gezet rond uw wenkbrauwen, waardoor de spiertjes die de wenkbrauwen naar beneden trekken ontspannen. Het effect duurt 3 tot 6 maand.

BOTULINE VOOR HALSCORRECTIE

Botox® | FacetheticsOp oudere leeftijd kunnen in de hals banden ontstaan. Deze banden zijn de randen van een spier (platysma). Door een reeks kleine injecties met botuline in deze spierbanden verslapt de spier en zijn de halsbanden verdwenen. Hiermee kan een chirurgische hals correctie uitgesteld of vermeden worden. Het effect duurt meestal tussen de 3 en 6 maand maximaal.
 
BOTULINE VOOR OVERMATIGE TRANSPIRATIE

Botox is the final solution for excessive sweating - Botox is the ...Sommige mensen hebben last van overmatige transpiratie. Dat kan voor behoorlijk wat overlast zorgen , zoals natte plekken onder de oksels of een onfrisse lichaamsgeur. Botuline injectie in de oksels kan hierbij een oplossing bieden, want de zenuwen die de zweetkliertjes aansturen worden geblokkeerd. Ook als u niet overmatig transpireert, kunt u door deze behandeling vlekken in uw kleding voorkomen. Gemiddeld worden per oksel ongeveer 15 prikjes gegeven. Er is geen nabehandeling en het effect start na ongeveer 1 week, en kan tot 9 maanden blijven duren.
 

BOTULINE TEGEN MIGRAINE

From the Journal: Understanding Injections and Migraine
Een aantal patiënten die lijden aan chronische migraine kunnen niet geholpen worden met de klassieke medicaties.  Voor deze patiënten is botuline een mogelijke oplossing. Er is daarover voldoende wetenschappelijk onderzoek verricht. Door de botuline worden de over gestimuleerde gevoelszenuwen die de migraine in stand houden geblokkeerd wat leidt tot vermindering van migraine. De behandeling wordt zeer goed verdragen en bestaat uit een aantal kleine prikjes met een fijn naadje. De injecties kunnen gegeven worden op de frons, voorhoofd, slaapstreek, achterhoofd en nek. Met herhaalde behandelingen met een interval van 3 maanden en maximaal 2 jaar is het in bepaalde gevallen mogelijk de behandeling te stoppen.  Het effect van botox kan spectaculair zijn, maar niet iedereen reageert even goed op de behandeling. Bij een kleine minderheid van de patiënten blijven infiltraties ook op langere termijn nodig.

Heeft u bijkomende vragen over plastische of esthetische chirurgie?

Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen.

Maak een online afspraak

T. +32 50 55 89 00      |      info@debaronie.eu

Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer