Maak uw online afspraak

"Gelaat en hals"
Lipcorrectie

Volle of dunnere lippen

Lipcorrectie is een relatief eenvoudige ingreep om de lippen voller of juist smaller te laten maken. Ook kan de cupidoboog en de witte lijn op de grens van de bovenlip worden geaccentueerd.

Lipvergroting

What You Need to Know About the New Double Chin Injection - FDA ...De meest gebruikte methode bestaat uit het injecteren van een speciale vulling in boven- en/ of onderlip. Er bestaan verschillende soorten vulstoffen. Er bestaan permanente vulmiddelen, maar deze worden tegenwoordig uit veiligheidsoverwegingen NIET meer gebruikt. Er wordt enkel nog gebruik gemaakt van HYALURONZUUR, een zeer veilig lichaamseigen product dat een resultaat geeft van +/- 1 jaar. Er zijn geen negatieve reacties mogelijk op hyaluronzuur.
Eigen vetweefsel kan ook gebruikt worden om lippen op te vullen. Dit vetweefsel wordt meestal rond de navel weggehaald en krijgt een speciale behandeling waardoor de in het vet aanwezige vetcellen hun vitaliteit behouden. Soms is het nodig de behandeling in twee fasen uit te voeren.


Lip lift Brussels : surgical reshaping of the upper lipIn uitzonderlijke gevallen dient een lipvergroting chirurgisch te gebeuren, namelijk wanneer er helemaal geen lippenrood aanwezig is. Hierbij wordt een kleine strook huid weggenomen op de bovenlip en wordt het lippenrood (slijmvlies) naar buiten gehecht. Pas daarna kan met hyaluronzuur het lipvolume vergroot worden.Lipversmalling

Mensen met een grote bovenlip of een volle, hangende onderlip, kunnen deze eenvoudig laten corrigeren. Bij het smaller maken van volle lippen verwijdert de plastisch chirurg onder plaatselijke verdoving het overtollige weefsel aan de binnenzijde van de lip. Er zijn geen littekens uitwendig zichtbaar. Het resultaat is blijvend.

Liplift

Een typisch aspect van veroudering is dat niet alleen het volume van de lip en het lippenrood met de leeftijd afneemt, maar ook word de bovenlip langer. De afstand van de neus tot aan de rand van de lip wordt groter. Vaak zijn de patiënten zich daar niet van bewust maar een liplift is een utstekende manier om de lip te verjongen. De lip wordt gelift zodat ze minder lang wordt en tegelijk kunnen rimpeltjes en volume gecorrigeerd worden. Een liplift resulteert in een klein en praktisch onzichtbaar litteken aan de onderrand van de neus.

Na de behandeling

Na een injectie met opvulmateriaal zijn uw lippen misschien een beetje rood en gezwollen. Uitzonderlijk kan injectie een blauwe plek veroorzaken, die na een paar dagen wegtrekt. Zijn uw lippen operatief vergroot of verkleind, of is er gebruik gemaakt van eigen vet, dan kunnen uw lippen en het gebied eromheen ook een beetje blauw zijn. Dit verdwijnt na een of twee weken. Als u uw lippen met ijsblokjes of koude washandjes koel houdt, zullen zwellingen en verkleuringen eerder verdwijnen.

Heeft u bijkomende vragen over plastische of esthetische chirurgie?

Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen.

Maak een online afspraak

T. +32 50 55 89 00      |      info@debaronie.eu

Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer