Maak uw online afspraak

"Gelaat en hals"
Wenkbrauw en voorhoofd

Wenkbrauwlift

Met de leeftijd kunnen de wenkbrauwen gaan zakken. Dat leidt tot een sombere en vermoeide gelaatsuitdrukking. Het is meestal slechts het buitenste gedeelte (het staartje) van de wenkbrauw dat gaat doorzakken. Dat kan afhankelijk van de ernst op diverse wijzen verholpen worden en u opnieuw een  frissere blik geven.
 

BOTULINE

Wenkbrauwlift met botox - Glow Clinic BredaBij jongere patiënten die een lichte doorzakking van het buitenste gedeelte van de wenkbrauw vertonen, kan botuline een oplossing bieden. Hierbij worden een drietal injecties per kant gegeven. Dir resulteert in een lift van het buitenste gedeelte van de wenkbrauw. Het resultaat is zichtbaar na ongeveer 5 dagen en gaat tot maximaal 6 maanden mee.
 

DRAADLIFT
 

Alhoewel draadliften een dubieuze reputatie hebben wat betreft de duurzaamheid van het resultaat bij face en hals lift, is een draadlift voor wenkbrauwen wel veelbelovend.

De technieken en de makelij van de draden evolueren snel en in De Baronie is een wenkbrauw lift (tot nu toe) de enige goede indicatie voor een draadlift. De ingreep gebeurt onder lokale verdoving.

Het resultaat is direct zichtbaar en kan een paar jaar goed stand houden.
 

DIRECTE WENKBRAUW LIFT


Een zeer krachtige en voorspelbare methode met een definitief resultaat is een zogenaamde directe wenkbrauw lift. Hierbij wordt net boven de wenkbrauw een huidwig weggnomen en wordt de wenkbrauw in een hogere positie vastgehecht. Hierbij ontstaat een litteken net boven de haartjes van de wenkbrauw, dat slechts minimaal zichtbaar is. Daarenboven kan met medische tattoo dit litteken zo nodig vervaagd en gecamoufleerd worden.

TEMPORALE LIFT


Een temporale lift is een ingreep waarbij via een sneetje in de behaarde hoofdhuid van de slaapstreek de staart van de wenkbrauw maar ook het gedeelte huid naast de ogen kan gelift worden. De ingreep duurt ongeveer 2 uur en gaat door onder sedatie. Het litteken ligt gecamoufleerd tussen de haren. Deze methode is zeker te verkiezen want geeft uiteindelijk de beste en blijvende resultaten.Voorhoofdslift

Wanneer ook het middelste gedeelte van de wenkbrauwen naar beneden is gezakt, kan een voorhoofdslift worden overwogen. Hierbij wordt het voorhoofd gelift en komen de wenkbrauwen in hun geheel op een hogere positie. Dit resulteert in een frissere look. De ingreep gaat door onder sedatie en duurt ongeveer 2 uur.  Er worden 3 tot 5 kleine insneden gemaakt in de behaarde hoofdhuid, dus zonder zichtbare littekens. Er worden geen haren afgeschoren. Er kan na de operatie wel zwelling en een blauwe verkleuring rond de ogen optreden die na ongeveer 1 week zal verdwenen zijn.

Heeft u bijkomende vragen over plastische of esthetische chirurgie?

Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen.

Maak een online afspraak

T. +32 50 55 89 00      |      info@debaronie.eu

Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer