Maak uw online afspraak

"Consultaties Dr. Myny"
Buitenlandse patiënten

Begeleiding  van de patiënt

Wij adviseren aan de patiënten nooit alleen te reizen of alleen te overnachten. Er wordt steeds gevraagd zich te laten begeleiden door familie of vrienden. Mocht dat voor U niet mogelijk zijn, gelieve daar ons op voorhand van te verwittigen, dan kunnen wij U op een andere manier van de gepaste begeleiding voorzien.

Routebeschrijving

Per auto
  • Van de E40 autosnelweg  Brussel  - Oostende : neem afrit 9 Oostkamp. Volg de richting Brugge.  U kan ons vinden 300 m na de derde rotonde op de linker zijde : Baron Ruzettelaan 242.
  • Vanuit het centrum Brugge volgt U de richting Oostkamp : U bevindt zich dan op de Baron Ruzettelaan. U treft huisnummer 242 aan de rechter zijde.
  • GPS : Baron Ruzettelaan 242
 
Per trein

Brugge is gemakkelijk bereikbaar  vanuit de meeste (inter)nationale stations. Vanuit London of Parijs en Rijsel  kan U de Eurostar nemen naar Brussel. Vervolgens is er een directe verbinding naar Brugge.
Vanaf het spoorwegstation kan U om de 20 minuten een bus nemen vanaf perron 4
  • lijn 20 (Brugge – Oostkamp) : halte Baron Ruzettelaan – Benedictijnenstraat
  • lijn 21 (Brugge-Zwevezele- Tielt) : halte Baron Ruzettelaan - Benedictijnenstraat
U kan uiteraard ook de taxi nemen vanaf het station naar de kliniek : Baron Ruzettelaan 242.
Reserveer vooraf Uw rit aan de beste tarieven via MARTONY (tel. +32 495 254 563 – martony@telenet.be – www.martony.be).
 
Per vliegtuig

Vanuit het buitenland zijn de best bereikbare luchthavens  Lille (80 km), Brussel - Zaventem (80 km), Oostende (20 km) en  Brussels South – Charleroi (110 km). Vanuit deze luchthavens zijn vlotte treinverbindingen mogelijk.

U kan uiteraard ook beroep doen op de airport shuttle. Boek op voorhand Uw  rit aan de beste tarieven via MARTONY (tel. +32 495 254 563 – martony@telenet.bewww.martony.be).

Overnachting

In een hotel

Als patiënt, maar ook voor de begeleider, is het in Brugge aangenaam vertoeven. In de stad zijn zeer talrijke en zeer betaalbare hotels aanwezig van alle categorieën. Let er op dat deze hotels vaak zeer interessante mid-week arrangementen aanbieden tegen zeer interessante tarieven. Vraag ernaar aan de hotels van Uw interesse.

Een ruim overzicht van de hotels vindt U op de site www.hotels-brugge.org
Hotels die vaak verkozen worden door onze patiënten zijn Van Der Valk Brugge-Oostkamp (www.hotelbrugge-oostkamp.be) en Hotel Héritage (/www.hotel-heritage.com)
 
In een “guest house” of ” bed and breakfast”.

Veel patiënten kiezen voor een bed  &  breakfast voor het meer persoonlijke karakter. Een uitgebreide lijst vindt U op www.brugge-bedandbreakfast.com .
Bijzonder aanbevolen :
 
In het ziekenhuis
Voor bepaalde ingrepen is een hospitalisatie noodzakelijk. Dit gebeurt in het A.Z. Jan Palfijn te Gent. Bezoek de website op www.janpalfijn.be
 
In Kliniek de Baronie zelf
Als U dat wenst kan een  overnachting in de kliniek kan geregeld worden.
 

Toeristische informatie

Hoeve Brugge Collection | Brugge | België | BoerenBedBrugge is wereldvermaard als toeristische trekpleister. Deze prachtige middeleeuwse stad wordt door de UNNESCO beschouwd als werelderfgoed. U kan de officiële website van de stad bezoeken voor allerhande info op www.brugge.be.


Om meer te weten te komen over toerisme in de streek  rond  Brugge bezoek www.brugseommeland.be
Net buiten de stad Brugge bevindt zich het prachtige kleine maar historisch zeer belangrijke stadje Damme. Zeker een bezoekje waard. Zie www.damme.be
De  mondaine badstad Knokke ligt op 10 km. Zie www.knokke-heist.be
 
 
 
 

Heeft u bijkomende vragen over plastische of esthetische chirurgie?

Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen.

Maak een online afspraak

T. +32 50 55 89 00      |      info@debaronie.eu

Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer